Minőségpolitika

A WelderCo Kft. célja a vevők megelégedettségét, valamint a gazdaságos működést biztosító kiváló minőségű fém alkatrészek gyártása, valamint a megrendelői igények maradéktalan kielégítése. Célunk, tevékenységünk és az általunk előállított termékek minőségének folyamatos javítása törekedve ezzel partnereink elvárásainak minél magasabb szinten történő kielégítésére.

A társaság gyártási tevékenységét figyelembe véve, az alapanyag átvételétől az előállított termék kiszállításáig célunk a munkafolyamatok oly módon történő megszervezése és leigazolása, a szükséges humán és tárgyi eszköz feltételek biztosítása mellett, hogy a minőséget a termelő egységünkben folyamatosan biztosítani tudjuk, növelve ezzel a hatékonyságot.

Legfőbb célkitűzésünk olyan termékek és szolgáltatások nyújtása, amely magas színvonalon elégíti ki megrendelőink igényeit, és megfelel a hazai és a nemzetközi elvárásokat is megfogalmazó követelményeknek. Tevékenységünk jó minőségét a megfelelő módszerek és technológiák alkalmazásával, megrendelőink kívánságait messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani.

A minőségirányítás minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége, ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért. Gondoskodunk arról, hogy minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat munkatársaink megismerjék,

megértsék.